NyFacadeFacaderenoveringEnergi & ØkonomiKontakt

Nyt ansigt til Parcelhuset

I perioden fra 1960 til 1979 er der opført mere end 450.000 parcelhuse i Danmark. De fleste af disse er opført som typehuse med stor grad af ensartethed med hensyn til indretning, materalevalg og udseende. Husene er opført på et tidspunkt, hvor der ikke var betydelige krav til isolering og de overholder derfor ikke nutidens energikrav. Samtidig er en stor del af husene ved at være så nedslidte at en større eller mindre renovering er nødvendig.

NyFacade har specialiseret sig i facaderenovering af parcelhuse og villaer. Vores løsninger tager udgangspunkt i husets arkitektoniske stil og dine ønsker til udsseende og farvevalg.

En NyFacade renovering giver dit traditionelle parcelhus eller ældre murermester villa en helt ny identitet, så din ejendom fremstår unik og med det præg I ønsker.

Omfatter ombygningen af dit parcelhus mere end en facaderenovering, kan NyFacade henvise til en række professionelle fagentreprenører, som kan løse opgaver indenfor tømrer, vvs og el.  

Ved større ombygninger/renoveringer tilbyder vi gennem en underleverandør og efter aftale en uddannet projektleder, som kan varetage koordinering og styring af byggeprocessen fra start til slut.

NyFacade rådgiver gerne om mulige facadeløsninger og stiller gerne vores erfariing til rådighed.

Brug NyFacade som aktiv medspiller ved facaderenovering og større og mindre renoveringsopgaver.

luftfoto-Ilskov